lundi 20 juin 2011

Mardi 21 Jun. 2011. Le Premier Jour de L'été. It's Summer!

| |

Course du soleil à minuit actuellement

Gembiranya rasa perasaan hati di awal pagi hari ini, matahari mentari menerbitkan cahaya nur sinaran yang bergemerlapan dengan gemilangnya! Hari per-1 musim panas, l'été dan summer bermula ...

7 commentaires:

Mak Wardah a dit…

Cantik sangat. Tqvm Ratna, ceria hati saya, hilang penat.

bintangjauh a dit…

Salam Mak Wardah, sama-sama .. ceria hati Mak Wardah juga lagi ceria hati Ratna disini dapat menghargai cahaya nur mentari diawal subuh tadi, jadikan rasa perasaan lembut dan tenang kali lantas bersyukur kepadaNya.

Salam manis manis madu.

Mak Wardah a dit…

Terima kasih, saya dah lama jadi silent reader. Bila stess, buka blog ratna, sejuk hati saya. Terima kasih, saya baru mula blogging. Mula silatulrahim berkekalan, kehidupan dirahmatiNYa. Pahala ratna banyak sekali...menyumbangkan aura positif kpd kami silent reader.

bintangjauh a dit…

Sama-sama kembali Mak Wardah, iya .. semoga silatulrahim perkenalan akan berkekalan walau pun baru seolah nya amat dihargai, Ratna yang sepatutnya berterimakasih kepada Mak Wardah dapat merasai siapa diri Ratna yang sebenarnya walaupun belum lagi bertemu muka wajah, insya'Allah disatu hari nanti?

Semoga-moga-nya Mak Wardah terima lah Ratna dengan se-adanya ya.

Salam manis manis madu.

Assaha Nur a dit…

Salam
Kak Ratna Bintang Jauh.
Saya pun silent reader mcm Mak Wardah juga. Memang seronok baca pengalaman kak dan menikmati gambar2 yang cantik sangat tu.:)Excited hari2 mesti singgah blog ini, utk melihat bunga2 serta kek2 yg menggoda tu.
Salam perkenalan ya kak Ratna.:)

bintangjauh a dit…

Salam kembali Assaha Nur, cantik-jelita nya nama! Salam perkenalan juga dari Kak Ratna terimakasih menggunung tinggi dengan kesudian menyinggah diblog ini.

Segitu sahaja wahai Assaha Nur, berbesar hati kerna suka isi-kandung blog Kak Ratna ini.
Salam manis manis madu.

NaniRostam a dit…

Teringin nak merasai mentari pagi di Perancis!!!!!








Salam kasih sayang.