samedi 13 août 2011

Mademoiselle Gabrielle Coco Chanel son nouveau Parfum N°19 Poudré.

| |


Hanya entry yang berwajah lembut dibulan puasa ini., maka itu mengemuka kan ulasan mengenai baby baru dari Maison Chanel ini, yakni ... yaitu N°19 Poudré. Bau-nya yang begitu lembut himpunan bungaan-iris hijau, néroli, vétiver d'Haiti dan fève tonka, ramuan isi gabungan lembut seperti di-langit awanan.

Mengapa N°19? Ehem ..... kerana 19 (August ) ada lah tarikh lahirnya Mademoiselle Gabrielle Chanel, maka itu beliau me-baptised-kan nama parfum ini N°19 di-lahir/cipta kan semenjak 41 tahun nan lalu.




Le 19 fait parler la poudre


Akan di-jual di seluruh boutiques Chanel, grands magasins juga Parfumeries pada bien sûr ... à partir du 19 Août, voilà!!!


Kepada sesiapa pencinta parfum Chanel boleh lah memanjakan diri dengan parfum yang exceptionnel ini.

2 commentaires:

Art lover, cinnamonworldofcolours a dit…

Salam Ratna.
Hmm...bila tengok Chanel di blog Ratna terasa teringin pulak hendak memiliki nya. Sudah bertahun2 tidak memakai brand Chanel, dah tak ingat bagaimana baunya.

bintangjauh a dit…

Salam kembali sis Iha, Ratna pun begitu .. semenjak pindah dikampongulu ini tidak lagi ber-parfum ... iya lah asyik ber-gardening ... lifestyle sudah bertukar namun masihi kagum dengan products dari Maison Chanel ini.

Salam manis manis madu.