mardi 6 décembre 2011

Méli-Mélo album-photos de BintangJauh.

| |

                               

                                                                                                        


               


 

       


Harta karun photo-photo masakan/manisan yang disediakan selama setahun ber-blogging. Digabung-satukan sebagai kenangan dimana ada kelihatan kelemahan cara pengambilan photos yang selama ini dipaparkan.                                   

                                              

             


Sebenarnya trigin kepingin paparkan entry ini bersamaan hari Disember.5.2011 sempena sambutan satu tahun usia blog ini namun sudah terlajak paparkan itu apple tart jadinya paparkan saja hari ini!         
      

            

Banyak-banyak sekitaran photos yang mana satu kesukaan para bloggers semua, khabarkan ya ..... 


                        

 

      Seperkara lagi jika para bloggers semua perasan ke tidak, susunan photo-photo semua kok tunggang terbalik senget tidak sekata barisannya! Terima lah persembahan photos ini dengan seadanya ya ... si-BintangJauh masihi tidak lagi pandai dan ngerti gimana caranya nanti pinta tolongan dari yang Tengah.


Voilà ....!        6 commentaires:

eLL a dit…

semua gambar.
kek strawberry sungguh menjentik rasa

NaniRostam a dit…

Tak tahulah.....kamera yang bagus, atau jurufoto yang bagus, atau prop yang yang bagus, atau setting yang bagus, atau cuaca yang bagus, atau makanan yang bagus atau sebenarnya tuan punya badan yang memang berbakat dari semua segi...memang seperti menyelak-nyelak buku resepi yang terbaik!!

alhamdulillah..

rat...bila mahu dring drong...sudah diberi nomor baru...tertunggu tunggu di sini.

salam kasih sayang dari nani.

Julia a dit…

Semuanya cantik, pasti! Baru 2 bulan terjumpa blog ini, jatuh hati terus dengan photo2nya, sampai saya sanggup belek dari entry awal! Kelas tersendiri. Suka sangat. Saya agak empunya blog jenis yang amat teliti kemas & terperinci. (yang lekat dalam kepala, muffin dalam oyster plate ditaburi bunga2...)

Muna a dit…

semua pun memikat hati.. berseni sungguh sis..bila agaknya dapat merasa masakan air tangan sis ni....;)

Mak Wardah a dit…

Semuanya seperti...Buku resepi terindah pernah saya tengok. Rasanya semuanya indah. Perut saya bunyinya makin kuat. Ya Ampunnn...Rat, tangan2 yang Rat miliki nilai seninya tak ternilai dengan mata... Aduh..laparnya.

NaniRostam a dit…

assalammualaikum, apa khabar rat? call nani please, ty.